Over ons

Wij zijn de bijen van Digital Hive

Julia

Ik ben Julia. Ik hou ervan om creatief bezig te zijn en vind het leuk om samen met Billy een product te ontwerpen ter verbetering van een bedrijf of organisatie van onze klanten. Voor Digital Hive onderhoud ik het klantencontact en werk ik part-time als salesmanager. Hiernaast ben ik namelijk werkzaam als pedagogisch hulpverlener. Dit is voor mij een perfecte combinatie, waarbij ik in beide werkvelden de meeste energie haal uit samenwerken en innoveren. 

Billy

Ik ben Billy. Mijn passie is het ontplooien van (web)design en het semiotiek ervan. Ook vind ik het leuk om bezig te zijn met mijn zelfontwikkeling als mens. Denk daarbij bijvoorbeeld aan hoe je brein optimaal kan gebruiken, goede structuur in mijn werk en dagelijkse leven of beter worden in mijn vak met behulp van cursussen.

Digital Hive

In de afgelopen jaren heb wij ons steeds meer verdiept in hoe je van een idee iets moois kan creëren. Onze passie voor ontwerpen en webdesign heeft ons ook een andere perceptie gegeven in het krijgen van ideeën. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij een betere blik hebben gekregen bij het uitwerken van ideeën. Dit is ook hoe Digital Hive tot stand is gekomen. Het idee van Digital Hive is dat wij van jouw idee honing zullen maken. Zo gaat dat ook bij ‘een bij’ die van nectar honing maakt. De bij pakt nectar uit de bloemen, brengt het naar de bijenkorf en daar wordt het gevormd tot heerlijke honing.

  • De bij is de opdrachtnemer
  • Nectar het idee
  • Bloemen de opdrachtgever
  • De bijenkorf is Digital Hive
  • Honing is het uitgewerkte idee

Wij hopen dat dit je een idee geeft van hoe Digital Hive aan het werk gaat. Heb je een leuk idee maar kom je er niet uit of wil je jouw idee tot een product vormen?

Neem contact